Hverdagen vår

Her får du ett innblikk i hvordan dagene våre i Liten og Stor er.

Karneval med Klovnen Knut

23.02.2024

Denne uken hadde vi besøk av Klovnen Knut. Det slo an hos både små og store.

Maling på forkle

28.11.2023

I barnehagen vår får barna mulighet til å lage mange fine formingsaktiviteter. Gode minner skaper vi sammen!

Pepperkakebaking

01.11.2023

Pepperkakebaking i begynnelsen av november sa du? Ja, det må til når man skal levere inn bakverk til selveste Pepperkakebyen. Barna fikk bake pepperkakene, og når de var ferdig stekt så kom vi til den beste delen- pyntingen. Vi må innrømme at litt kom i magen også.

HalloVenn

01.11.2023

Denne uken har vi feiret HalloVenn i barnehagen vår, en litt snillere utgave av Halloween. Vi fikk besøk av en snill løve som ga ut små gaver til barna. Løven var heldig og fikk verdens beste klem av en skjønn liten zebra.

Karneval i barnehagen

22.02.2023

I dag har vi hatt karneval i barnehagen. I tillegg til karnevalsamling med musikkinstrumenter og deilig taco til lunsj, har vi hatt besøk av Klovnen Knut, en ekte tullekunstner. Han underholdt både store og små med morsomheter en hel time. Barna kunne nok fint ha holdt ut en time til. Dette var gøy!

16.01.2023

Barna har laget flotte sansebilder i barnehagen vår.

Hinderløype

14.06.2022

Her har bamsegruppen vår hinderløype. Bamsegruppen er åpen for alle barn fra cirka 3-6 år, også de som ikke går fast hos oss. (Ingen påmelding kreves.) Vi har satt av tid til bamsegruppe etter lunsj mandager. Denne dagen gjør vi mye forskjellig. Vi passer på at vi er innom alle de syv fagområdene som står i Rammeplanen for barnehager, men hovedfokuset vårt er sosial kompetanse. Det er masse god læring i aktiviteter som har fokus på samarbeid og turtaking.

Lek med puter

14.06.2022

Her er noen av de største barna fra "Bamsegruppen" i aksjon, men også de minste barna liker å leke med putene. Her er det plass til mye latter og lek.

Maling

14.06.2022

I barnehagen vår har vi som regel alltid en hobbyaktivitet som barna kan kose seg med. Hobbybordet står tilgjengelig slik at barna kan komme når de selv ønsker det. Hos oss står barns medvirkning i fokus.

Innelek

02.06.2022

Rutsjebanen vår er alltid populær. Det er spesielt kjekt å utfordre seg selv med å gå opp "feil vei."

Innelek

02.06.2022

Vi har myke matter og mange fine leker til de små.

Lekeområdet vårt

02.06.2022

lek på dissestativet vårt

Lek på dissen. Alle skal med!